Digitalni mjerač kvalitete vode “ProSOLO”, YSI

Cijena na upit

S proširenim mjernim mogućnostima i ODO/T i ODO/CT opcijama sondi, ProSolo je idealan za razne primjene uključujući uzorkovanje u akvakulturi, obalnim, estuarskim i močvarnim područjima.

 • radi s ODO/T i ODO/CT sondama duljine do 100 metara
 • jednostavno očitavanje uz osvijetljeni LCD ekran
 • velik kapacitet memorije za do 100.000 očitanja
 • punjiva baterija za cjelodnevni rad

Sonde za uzorkovanje se kupuju posebno, a Vaše kompletno rješenje za mjerenje kvalitete možete kreirati upotrebom Konfiguratora proizvoda.

Dostupno uz narudžbu

 • U konfiguratoru proizvoda, odaberite sonde, kalibracijske solucije i dodatnu opremu povezanu s odabranim uređajem te kreirajte kompletno rješenje za uzorkovanje i mjerenje kvalitete vode.

  Senzori

  ODO/T sonda omogućuje omogućuje optičko uzorkovanje i mjerenje otopljenog kisika u vodi (DO) i temperature vode, a ODO/CT dodatno mjeri još i vodljivost. Sonde dolaze s kabelom duljine 1 do 100 metara i kompatibilne si sa svim ProDIGITAL YSI uređajima.


  •   bez PDV-a i dostave
  •   bez PDV-a i dostave
  Dodatna oprema

  Odaberite torbe za nošenje, dodatne i rezervne dijelove povezane s proizvodom

  test

  jdskjdlskjdsalkjdewoiuroewiudwd

Plaćanje prema ponudi

Ponudu možete zatražiti dodavanjem jednog ili više proizvoda u vašu listu za ponudu te ispunjavanjem podataka o vašem poslovnom subjektu. Nakon što primimo vaš upit, u kratkom roku ćemo Vam na email adresu dostaviti službenu ponudu sa svim proizvodima, troškovima dostave te datumom moguće isporuke. Cijene proizvoda označenih s "Cijena na upit" će biti dostavljene u Ponudi koju ćete primiti na email nakon što kliknete na "Zatraži ponudu" u zadnjem koraku Košarice / Liste za ponudu. U Košarici će ovi proizvodi biti označeni s 0,00 €.

Brzina isporuke

Proizvodi označeni s "Na zalihi" raspoloživi su za isporuku odmah, a proizvode s oznakom "Raspoloživo po narudžbi" možemo dobaviti u kratkom roku. Nakon izrade ponude, stojimo Vam na raspolaganju za dogovor parcijalne ili cjelovite isporuke.

Cijena dostave

Trošak dostave na području RH iznosi 5,00€ (+PDV), a za narudžbe vrijednosti iznad 135 € dostava je besplatna
Cijene prikazane u našem B2B webshopu su veleprodajne te ne uključuju PDV. Informativni iznos PDV-a možete vidjeti u pregledu Vaše Liste za ponudu, a detaljan obračun će biti iskazan na našoj službenoj Ponudi.

PDV za B2B kupce iz RH

Za domaće (RH) poslovne subjekte za sve proizvode i usluge se obračunava PDV prema stopi važećoj za vrstu robe (25%).

PDV za B2B kupce iz EU

Za kupce s važećim PDVID brojem i sjedištem unutar EU, PDV se ne obračunava jer podliježe Reverse Charge klauzuli. Svakako upišite Vaš PDVID broj u odgovarajuće polje prije slanja Upita za ponudu.

PDV za B2B kupce izvan EU

Isporuka B2B kupcima izvan EU tretira se kao izvozna isporuka i kao takva ne podliježe oporezivanju PDV-om. Kupac je dužan obračunati PDV u skladu s pravilima u svojoj zemlji.