Senzor barometrijskog tlaka PTB110, Sommer

Cijena na upit

Senzor tlaka zraka PTB110 mjeri barometarski tlak i napravljen je za ugradnju u razvodne ormare zaštićene od zračenja ili zaklone od vremenskih uvjeta. Ima visoku dugotrajnu stabilnost i može se koristiti u oštrim klimatskim uvjetima.

  • Mjerno područje 600 … 1060 hPa
  • Linearnost 0,25 hPa
  • Histereza 0,03 hPa
  • Preciznost +/- 0,3 hPa (pri +20 °C)
  • Radna temperatura -40 °C … +60 °C
  • Izlazni napon 0 … 2,5 V DC
  • Napajanje 10 … 30 V DC
  • Potrošnja energije manja od 4 mA (standardni rad)
  • Težina 90 g

Plaćanje prema ponudi

Ponudu možete zatražiti dodavanjem jednog ili više proizvoda u vašu listu za ponudu te ispunjavanjem podataka o vašem poslovnom subjektu. Nakon što primimo vaš upit, u kratkom roku ćemo Vam na email adresu dostaviti službenu ponudu sa svim proizvodima, troškovima dostave te datumom moguće isporuke. Cijene proizvoda označenih s "Cijena na upit" će biti dostavljene u Ponudi koju ćete primiti na email nakon što kliknete na "Zatraži ponudu" u zadnjem koraku Košarice / Liste za ponudu. U Košarici će ovi proizvodi biti označeni s 0,00 €.

Brzina isporuke

Proizvodi označeni s "Na zalihi" raspoloživi su za isporuku odmah, a proizvode s oznakom "Raspoloživo po narudžbi" možemo dobaviti u kratkom roku. Nakon izrade ponude, stojimo Vam na raspolaganju za dogovor parcijalne ili cjelovite isporuke.

Cijena dostave

Trošak dostave na području RH iznosi 5,00€ (+PDV), a za narudžbe vrijednosti iznad 135 € dostava je besplatna
Cijene prikazane u našem B2B webshopu su veleprodajne te ne uključuju PDV. Informativni iznos PDV-a možete vidjeti u pregledu Vaše Liste za ponudu, a detaljan obračun će biti iskazan na našoj službenoj Ponudi.

PDV za B2B kupce iz RH

Za domaće (RH) poslovne subjekte za sve proizvode i usluge se obračunava PDV prema stopi važećoj za vrstu robe (25%).

PDV za B2B kupce iz EU

Za kupce s važećim PDVID brojem i sjedištem unutar EU, PDV se ne obračunava jer podliježe Reverse Charge klauzuli. Svakako upišite Vaš PDVID broj u odgovarajuće polje prije slanja Upita za ponudu.

PDV za B2B kupce izvan EU

Isporuka B2B kupcima izvan EU tretira se kao izvozna isporuka i kao takva ne podliježe oporezivanju PDV-om. Kupac je dužan obračunati PDV u skladu s pravilima u svojoj zemlji.
SKU: 787-1 Kategorija: