Višeparametarska sonda za mjerenje kvalitete vode “EXO2”, YSI

999,00 bez PDV-a i dostave

Višeparametarska soda sa 7 portova za senzore omogućuje mjerenje različitih indikatora kvalitete vode uz bilo koju kombinaciju senzora. Dolazi u varijantama koje rade na različitim dubinama.

 • 7 univerzalnih portova za kombiniranje različitih “smart” senzora
 • modeli za mjerenje na različitim dubinama
 • 90 dana autonomnosti baterije

Senzori, kabeli i dodatni dijelovi se prodaju zasebno, a svoj autonomni sustav za praćenje kvalitete vode možete kompletirati upotrebom našeg Konfiguratora proizvoda.

 

 • Odaberite pripadajuće sonde, kalibracijske solucije i dodatnu opremu te kreirajte kompletno rješenje za uzorkovanje i mjerenje kvalitete vode.

   

  Odabir senzora

  Višeparametarske sonde istovremeno mjere različite pokazatelje kvalitete vode, a za svaki se pokazatelj nabavlja odgovarajući senzor. EXO senzori imaju kalibracijsku memoriju i jednostavno se postavljaju u sondu te zamjenjuju.

  •   bez PDV-a i dostave
  •   bez PDV-a i dostave

  Odabir komunikacijskog uređaja

  Kumunikacijski uređaj omogućuje očitavanje izmjerenih vrijednosti sa sonde kao i kalibraciju seznora te upravljanje postavkama mjerenja.


  Odabir dodatne opreme

  Različita dodatna oprema za jednostavnije korištenje, nošenje i održavanje.


 • *Dubina mjerenja

  Reset options

Plaćanje prema ponudi

Ponudu možete zatražiti dodavanjem jednog ili više proizvoda u vašu listu za ponudu te ispunjavanjem podataka o vašem poslovnom subjektu. Nakon što primimo vaš upit, u kratkom roku ćemo Vam na email adresu dostaviti službenu ponudu sa svim proizvodima, troškovima dostave te datumom moguće isporuke. Cijene proizvoda označenih s "Cijena na upit" će biti dostavljene u Ponudi koju ćete primiti na email nakon što kliknete na "Zatraži ponudu" u zadnjem koraku Košarice / Liste za ponudu. U Košarici će ovi proizvodi biti označeni s 0,00 €.

Brzina isporuke

Proizvodi označeni s "Na zalihi" raspoloživi su za isporuku odmah, a proizvode s oznakom "Raspoloživo po narudžbi" možemo dobaviti u kratkom roku. Nakon izrade ponude, stojimo Vam na raspolaganju za dogovor parcijalne ili cjelovite isporuke.

Cijena dostave

Trošak dostave na području RH iznosi 5,00€ (+PDV), a za narudžbe vrijednosti iznad 135 € dostava je besplatna
Cijene prikazane u našem B2B webshopu su veleprodajne te ne uključuju PDV. Informativni iznos PDV-a možete vidjeti u pregledu Vaše Liste za ponudu, a detaljan obračun će biti iskazan na našoj službenoj Ponudi.

PDV za B2B kupce iz RH

Za domaće (RH) poslovne subjekte za sve proizvode i usluge se obračunava PDV prema stopi važećoj za vrstu robe (25%).

PDV za B2B kupce iz EU

Za kupce s važećim PDVID brojem i sjedištem unutar EU, PDV se ne obračunava jer podliježe Reverse Charge klauzuli. Svakako upišite Vaš PDVID broj u odgovarajuće polje prije slanja Upita za ponudu.

PDV za B2B kupce izvan EU

Isporuka B2B kupcima izvan EU tretira se kao izvozna isporuka i kao takva ne podliježe oporezivanju PDV-om. Kupac je dužan obračunati PDV u skladu s pravilima u svojoj zemlji.